dinsdag 20 december 2011

21 december: Presentatie halfjaarboek De Revisor


Met optredens van Charlotte Mutsaers, Maartje Wortel, Wim Brands en Maarten van der Graaff en presentatie door Gustaaf Peek.

Aanvang 20:30
Zaal open 20:00


Presentatie van het nieuwe nummer van De Revisor, met bijdragen van onder andere Charlotte Mutsaers, Maartje Wortel, Arjen van Veelen en B. Zwaal. Zoals in eerdere nummers is er maar één lijn in de bijdragen: kwaliteit. En: literatuur.

Proza, poëzie, essays

Het halfjaarboek 2011-2 brengt de inmiddels vertrouwde mix van bekend talent en jonge ontdekkingen. Er is proza van Charlotte Mutsaers, Marian Boyer, Maartje Wortel, debutante Sanne Rooseboom, Jamal Ouariachi, Daan Heerma van Voss en Auke Hulst. Er is poëzie van Hester Knibbe, Wim Brands, Maarten van der Graaff en B. Zwaal. En er is beschouwend proza. Naast de bijdragen van de redactie (over Vincent Mahieu, Guus Meeuwis, Tsai Ming-liang, Tonio en rouw in de literatuur) leest u Peter van Lier over de post-postmodernistische dichtersgeneratie van onder andere Elma van Haren en Tonnus Oosterhoff en Arjen van Veelen over forensen en vouwfietsen.

Geen opmerkingen: