zondag 24 februari 2013

1 maart 2013: De Lezer met Anne Vegter en Charlotte Mutsaers, Geert Buelens en Erik Lindner

Met: Anne Vegter, Erik Lindner, Charlotte Mutsaers, Geert Buelens.


'De lezer' is een serie vraaggesprekken tussen een dichter en een geoefende lezer, met een bijzonder kenmerk: het is de dichter die de vragen stelt over zijn eigen werk en de lezer die daarop antwoordt. Dat levert spannende gesprekken op met een soms verrassend poëticaal resultaat. Nieuwe inzichten ontstaan, zowel bij het publiek als bij de dichters zelf. Grenzen worden afgetast: tussen een dichter en zijn werk, tussen lezer en dichter, tussen lezer en gedicht.

In deze aflevering ondermeer Charlotte Mutsaers over haar dichtbundel Dooier op drift, die in november 2012 bij De Bezige Bij is verschenen. Zij interviewt lezer, dichter, essayist en hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde Geert Buelens. Dichter des Vaderlands Anne Vegter interviewt dichter en recensent Erik Lindner over haar dichtbundel Eiland berg gletsjer.

Lees mee en scherpt u zich op 1 maart a.s. aan de vragen van Charlotte Mutsaers en Anne Vegter. De dichtbundels zijn in onze boekwinkel en online verkrijgbaar: boekhandelperdu.nl


Entree: 10 euro / 5 euro voor vrienden, studenten, stadspashouders.
Aanvang 20:30 uur; deur open 20:00 uur.

Reserveren via deze link.

Geen opmerkingen: