maandag 30 maart 2009

Vrijdag 10 april 2009: Vers van het Mes XIV

Met: Lieke Marsman (NL), Mark van der Schaaf (NL), Geert S. Simonis (B), e.a.


Vers Van Het Mes is een van de langstlopende reeksen in de Perdu-programmering. Voor de veertiende keer presenteert Perdu een aantal nog niet gedebuteerde dichters uit Nederland en Vlaanderen. Vers Van Het Mes is geen poetry slam, geen open podium, geen wedstrijd. De deelnemende dichters krijgen de tijd en de gelegenheid zich uitgebreid te presenteren. Dit doen ze middels een voordracht en door het presenteren van een Kleine Poëtica, waarin ze zich uitspreken over hun werk, het poëzielandschap en hoe ze zichzelf daarin zien.

Met deze keer:

Lieke Marsman (1990) is redacteur van het tijdschrift Met Andere Zinnen en studeert filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze publiceerde in ondermeer Meander. Marsman groeide op in Zuid-Gelderland, en is van geen van de Henk Marsmannen in de Nederlandse literatuur familie.

Mark van der Schaaf (1966) is flarf-dichter en houdt een weblog bij op http://dichterlijk.blogspot.com. Hij publiceerde in ondermeer Krakatau en schreef over Kees Ouwens op het weblog InLetterland.Geert S. Simonis
(1984) is naar eigen zeggen een verdomd knappe Limburger. In zijn vrije tijd studeert hij geschiedenis. Hij staat te trappelen van ongeduld om de wereld te veroveren. De veiligheidsraad van de Verenigde Naties kan volgens hem elk moment zijn fiat geven. Hij publiceerde eerder werk in De Brakke Hond en houdt verschillende weblogs bij.

Aanvang 20:30 uur; deur open 20:00 uur
Reserveren kunt u hier

Geen opmerkingen: