maandag 27 oktober 2014

Vrijdag 31 oktober 2014: Verloren post

Met: Patrick Bassant, Willem Bongers-Dek, Bernhard Christiansen, Jaap Faber, Maaike Haneveld, Ester Naomi Perquin, Heug & Jonathan Robijn

Misschien zijn we slordig, misschien zijn er kwade krachten en complotten in het spel, misschien hapert de machinerie van de posterijen, maar één ding is zeker: we verliezen aan de lopende band brieven, pakketten, interessante correspondentie en van verliefdheid overlopende kattenbelletjes.

Onder gastredacteurschap van Ester Naomi Perquin stelde het Vlaamse literaire tijdschrift DW B een nummer samen met kort proza om de verloren post terug te claimen via de verbeelding. Naar aanleiding daarvan presenteren we twee avonden, waarvan een in Perdu, naar de formule van Bernhard Christiansens Vorlesebühne.

De Vorlesebühne is een collectief van schrijvers en performers, die maandelijks optreden in Utrecht. Voor het themanummer van DW B componeerde Christiansen een speciale editie rondom verloren post met schrijvers uit het nummer en improvisatiemuziek.

Met een zevental auteurs en het muziekimprovisatie duo Heug (Jan Schellink en Danibal) wordt op deze avond een compositie van muziek en kort vreemd proza over verloren post gepresenteerd.

I.s.m. deBuren, de Vorlesebühne, Houtzaagmolen De Ster en DW B

Zaal open: 20.00 uur
Entree: 7 / 5 euro (met kortingskaart)
Reserveren kan hier

Geen opmerkingen: