maandag 24 september 2012

Gezocht: vrijwilliger voor pr-werkzaamheden

Stichting Perdu is per direct op zoek naar:


Een vrijwilliger voor pr-werkzaamheden


Hoe is Perdu georganiseerd?

Perdu is een literaire stichting die geheel draait op vrijwilligers. Perdu is altijd op zoek naar mensen met hart voor literatuur die mee willen werken aan het maken van de Avonden, het uitgeven van boeken of het draaiende houden van de theaterzaal en de poëzieboekhandel.


Wat bieden we? 

Perdu is in veel opzichten datgene wat de vrijwilligers ervan maken. In ons pand aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam (vlakbij de Oudemanhuispoort) hebben we de beschikking over een goed uitgeruste theaterzaal, een bar, een kantoor en een boekhandel.

Voor de ware literatuurliefhebbers biedt Perdu de mogelijkheid om hun eigen interesses en voorliefdes kenbaar te maken aan een breed publiek. Voor studenten geesteswetenschappen is het mogelijk om een stage te doen bij Perdu en daarmee studiepunten te verdienen.

Perdu is tevens een instituut met enige uitstraling in literair Nederland en veel ex-medewerkers van Perdu zijn nu werkzaam bij dag- en weekbladen of uitgeverijen.


Wat doet de pr-medewerker?

De pr-medewerker is verantwoordelijk voor de presentatie van Stichting Perdu op allerlei mogelijke wijzen: websites, social media, advertenties, interviews, presentaties, persberichten… Hij/zij zet zich in voor Perdu’s naamsbekendheid en publieksuitbreiding, en gaat actief en creatief op zoek naar advertentiemogelijkheden.


Wat zijn de functie-eisen?

Algemene ontwikkeling op HBO niveau.
Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Belangstelling voor literatuur strekt tot aanbeveling.


Sollicitatie:

Stuur een motivatiebrief en beknopt C.V. voor 1 november 2012 naar perdu[at]perdu.nl, t.a.v. Marije Koens.

Stichting Perdu
Kloveniersburgwal 86
1012 CZ Amsterdam
tel. 020-4220542
www.perdu.nl / perdu[at]perdu.nl

Geen opmerkingen: